Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Βιο-πάλη

Εργατικοί εκπρόσωποι της αθλητικής ράτσας Καριέρα-Καριέρα, γλύφουν αδηφάγα το εύγευστο μέλι της επαγγελματικής καταξίωσης, αδιαφορώντας για τις συνέπειες…

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη παρτίδα μελιού ΔΕΝ εστάλη από λάθος προς κατανάλωση στους αθλητές της φυλής, οι οποίοι ευρισκόμενοι μονίμως κάτω από τη μπάρα, συνεχίζουν να αγωνίζονται νυχθημερόν εις τους καθημερινούς αγώνες βιο-πάλης!

Τα αποτελέσματα του αντι-ντόπινγκ κοντρόλ επιβεβαίωσαν τις υπόνοιες περί της ήδη επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας των αθλητών της ράτσας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν εντατικότερα.
Σε περίπτωση μάλιστα κατά την οποία διαπιστωθεί ότι το προσεχές διάστημα οι πρωταθλητές Καριέρα-Καριέρα σημειώσουν κατώτερες των αναμενομένων επιδόσεις, θα απομακρυνθούν από τις θέσεις τους (εφόσον πρώτα καταφέρουν να τους ξεκολλήσουν από το μέλι) και θα αντικατασταθούν αμέσως από νέους και πολλά υποσχόμενους αθλητές της φυλής, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν το ηδονικό μέλι της επαγγελματικής ανέλιξης και να στεφανωθούν με τον ιερό κότινο του bonus…

Οι αθλητικοί παράγοντες της φυλής άλλωστε δεν ανησυχούν…
Μέλι άφθονο να υπάρχει και πρωταθλητές Καριέρα-Καριέρα θα βρεθούν!

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Τις καλημερες μου!!!!

Unknown είπε...

αγαπητέ μου εστέτ φίλε,
πρόσεχε πολύ πολύ αυτό το είδος 'καριέρα-καριέρα῾
πήγα βλέπεις κι εγώ να δω το ε΄δος καρέτα-καρέτα πέρσι. στη σωστή ώρα στη σωστή θέση: το πρωί ο χώρος ανήκει στο είδος 'τουρίστα τουρίστα' και το βράδυ στο καρέτα καρέτα.
την ώρα λοιπόν τη βραδυνή που πήγαμε, δεν ξέραμε πού να παρκάρουμε. τέλος πάντων, βρήκαμε μιαν ακρούλα στην άκρη της οικολογικής παραλίας, και τότε πέρασε μπρος μας ένα ταξί. ανάμεσα στα πρώτα σπίτια και τα πρώτα κύματα. και μετά, πέρασε κι ένα φορτηγό με στρώματα. από την ίδια θέση: πρώτες πόρτες,πρώτα κύματα. πάνω στην άμμο την ξανθιά γράφτηκε η πορεία πολλών ονομάτων στο ύψος μας.
η καριέρα-καριέρα τι να σου κάνει κι αυτή;
ακριβώς όπως η καρέτα καρέτα...