Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Καινούργια σελίδα

Ναι, αδιόρθωτος!

Δεν θα πεθάνω από τις τύψεις που είμαι κι εγώ συγκάτοικος σε αυτή την τρέλα, ούτε και θα αυτομαστιγωθώ που από καλός δανειολήπτης, αποδείχτηκα διεθνής ξεβράκωτος επαίτης.

Τουλάχιστον τα φάγαμε, όλοι, ε ναι!

Όλ(ο)ι αρπάξαμε από ένα κομμάτι, όμως ήταν δανεικά κι όπως διαφαίνεται και αγύριστα, το credit policy που είχατε κύριοι αποδείχτηκε απλά ερασιτεχνικό, χρειάζεστε κι εσείς καλή επιμόρφωση, φταίτε, δεν δανείζουμε όποιον μας ζητάει, δανείζουμε τον αξιόχρεο και τον φερέγγυο και κυρίως δεν χρηματοδοτούμε άμεσες καταναλωτικές δαπάνες με μακροπρόθεσμα κεφάλαια, τι στα κομμάτια, επιπέδου ΙΕΚ είναι αυτά κι εσείς μας φλομώσατε με τα Phd σας!

Δεν θα πεθάνω, τουλάχιστον από αυτό, ούτε και θα γκρινιάξω, εγώ όχι, θέλετε να με κάνετε να νιώσω μίζερα, εγώ όχι, ποτέ, γυρίζω σελίδα, σε αυτό το βιβλίο θα βάλω κι εγώ μια κουκίδα.


Θα συνεχίσω, όσο η ήλιος ανατέλλει, θα συνεχίσω γιατί μου αρέσει η άνοιξη, δεν έχω άλλη επιλογή ή μάλλον έχω...


...καινούργια σελίδα...

4 σχόλια:

scarlett είπε...

προσωπικά δεν έχω βιώσει ακόμη τις αλλαγές αυτής της κρίσης στο πετσί μου. αλλά θα τις νιώσω, πού θα πάει ;
θυμάμαι που έλεγα τις προάλλες πως ενηλικιώνεσαι κάθε φορά που χάνεις μία από τις βεβαιότητές σου

παρ'όλα αυτά θέλω να συνεχίσω να έχω την πεποίθηση πως η ζωή είναι ένα πάρτυ, μια γιορτή....το καλύτερο έργο στο οποίο μπορείς να πρωταγωνιστήσεις
(καμιά φορά στήνουν άλλοι τα σκηνικά, αλλά ο ρόλος είναι και πάλι δικός μας)

λατρεύω την άνοιξη

Αθανασία είπε...

Καλημέρα αγαπητέ!κ χαααααααααααχααχαχααααχαχα!αδιώρθοτα αισιόδοξος!μα ΠΩΣ το κάνετε αυτό θα μου πείτε κ μένα αγαπητέ μας Τζόνυ Μπόυ??..χαααααααχαααααχααααααααααααχα!καλημέρες καλέ μου...

scalidi είπε...

Άνοιξη με χίλια...

Βυτιναιος είπε...

Εύχομαι καλή Ανάσταση!