Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ζημιές


 
Τις προάλλες μια φίλη μου απαριθμούσε τους λόγους για τους οποίους σήμερα οι γυναίκες δεν βρίσκουν τον κατάλληλο άντρα για να ζήσουν μαζί. Αφού είπαμε τα κλασικά, δηλαδή ότι οι γυναίκες έχουν πλέον γίνει οι άντρες της ζωής τους (καλά, αυτό το έχει πει και η Βίσση!), ότι έχουν γίνει οικονομικά ανεξάρτητες και δεν βάζουν αφεντικά πάνω από το κεφάλι τους (κλισέ), ότι έχουν γίνει δύσκολες (έλα τώρα!), ότι οι άντρες δεν θέλουν δεσμεύσεις, ότι οι άντρες το έχουν «γυρίσει» κι άλλα τέτοια, εμένα με είχε πιάσει τρελό χασμουρητό, με κάτι τέτοιες συζητήσεις δεν το παλεύω εύκολα, αλλά ήταν κοινωνική υποχρέωση που να πάρει κι έκανα τον καλό μαλάκα ότι συμπάσχω και συμφωνώ κι έρχεται ένα δημοσίευμα και ανατρέπει όλες τις μέχρι σήμερα αιτιάσεις των γυναικών σχετικά με τη απροθυμία των αντρών να δεσμευτούν.
Τι έκαναν παλιά οι γυναίκες για να διπλαρώσουν έναν άντρα;
Βασικά τίποτα. Στα πολύ παλιά χρόνια, υπήρχαν οι προξενήτρες και μια καλή προίκα, τα υπόλοιπα τα αναλάμβανε ο παπάς.
Στα μεταγενέστερα χρόνια, η γυναίκα θα έπρεπε να ήταν από σπίτι, "εσωτερική", να μην την έχει δει ούτε ο ήλιος, νοικοκυρά, χρυσοχέρα, να ξέρει να σιδερώνει, να μαγειρεύει, να πλένει, να κάνει γενικώς δουλειές του σπιτιού, να είναι χαμηλοβλεπούσα, ταπεινή, άσπιλη κι απόλυντη σαν κρίνος, επίσης την ήθελαν και ζουμερή γιατί τότε το πάχος υπονοούσε καρπερότητα, βέβαια εάν ο μορφονιός ήταν άσφαιρος, η μορφονιά την πλήρωνε.
Τα χρόνια πέρασαν, οι κοινωνίες άλλαξαν, σήμερα πλέον για να δεσμευτείς και να κάνεις κι εσύ το σπιτικό σου θα πρέπει να σπάσεις το πέος του ανδρός σου.
Πως; Απλό. Το δημοσίευμα εδώ τα λέει όλα χαρτί και καλαμάρι, μάλιστα ο άτυχος νέος που υπέστη κάταγμα πέους από την καλή του, η οποία θα πρέπει να είχε μεγάλο νταλκά για να αρχίσει να χορoπηδάει πάνω του «εν ώρα εργασίας» - μα τι λύσσα έχουν μερικές - εκτίμησε δεόντως την συμπαράστασή της στην περιπέτειά του και της ζήτησε να αρραβωνιαστούν. Σπας πέος; παίρνεις μονόπετρο! Άντε μετά εσύ καλή μου κοπελίτσα με τις σπουδές σου, την νοικοκυροσύνη σου, τα facebook σου, τα linkedln σου, την ντεκαπάζ και τον καλό σου τον χαρακτήρα να σταυρώσεις άντρα.
Είμαστε κι εμείς δύσκολοι χαρακτήρες βέβαια, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι στο τέλος δεν είμαστε και μεγάλες ψυχές...αυτό να λέγεται.
Μετά λοιπόν από αυτό το δημοσίευμα, το δικό μου ληγμένο μυαλό έκανε την εξής σκέψη. Σπας ένα πόδι, σπας ένα χέρι, το βάζεις στον νάρθηκα, στον γύψο και το διορθώνεις, το σπασμένο πέος πως το ισιώνεις; Ψάχνοντας απαντήσεις μπήκα στο site εδώ και διαβάζω τα πάντα περί κατάγματος πέους, να ξέρουμε κι εμείς μη μας βρει κανένα χουνέρι στα γεράματα και πως θα θρέψει μετά.
Βέβαια, απόλυτο highlight στα συμπτώματα του κατάγματος, έτσι όπως τα αναφέρει το site, είναι ο ήχος του!
Τι διαβάζω χρεοκοπημένος άνθρωπος στα τέλη 2012...
 
(άντε μετά να ξαναμαζέψω γυναίκες σχολιάστρες εδώ)
 
Υ.Γ.: το βιδεοκλιπίδιο αφιερωμένο σε όλα τα μοιραία θηλυκά που ξέρουν να κάνουν ζημιές!

6 σχόλια:

thinks είπε...

Για μεταφορικό σπάσιμο όρχων είχα ακούσει, αλλά για πραγματικό σπάσιμο πέους πρώτη φορά. Με κάνει να σκέφτομαι, να είναι βράδυ στην Αθήνα του 425 Προ You-know-who, κοιμούνται όλοι, και το μόνο που ακούς είναι, που και που, ένα "κρακ" καθώς τα μέλη μιας γυναικείας κρυφής απελευθερωτικής οργάνωσης σπάει συγκεκριμένα μέρη των αγαλμάτων των Σατύρων στην γενέτειρα της Δημοκρατίας, προς έκπληξη των πολιτών το επόμενο πρωί...

Στ βιντεάκι, νομίζω, σημαντική εικόνα εκείνη όπου ο Τζεβελέκος σπάει ένα πιάτο στο κεφάλι του!

Τζων Μπόης είπε...

Τελικά η έκφραση "μου τα ΄σπασες" δεν είναι και τόσο μεταφορική!
Μα να κάνει και κρακ; :))))

...εμένα μου αρέσει η σκηνή που φεύγει το τραπέζι μαζί με τα πιάτα...αυτό το έχω κάνει κι εγώ κάποτε, πιάτο στο κεφάλι μου δεν έσπασα, κι ούτε η "καλλιτέχνις" είχε το μπρίο της Ζωζώς, αλλά χαλάλι, ήταν 2004, αυτά πληρώνω τώρα, τα σπασμένα :))

Άνευ Χαρτοφυλακίου είπε...

- Ο λογαρισμός του έφτασε τις πέντε χιλιάδες, θα 'χει να πληρώσει;

- Χρωστάει άλλες πέντε. Η πίστωση τέρμα!

...κι η Ζωζώ να τραγουδάει: δεν γουστάρω πια το τσίτι, μπούχτησα τη γειτονιά, θα το σκάσω από το σπίτι, να χαλάσω τον ντουνιά!

Ά ρε Τζων, κι άλλος έπαθε κάταγμα πέους.
Τρέλα το ποστ -:)

Τζων Μπόης είπε...

Kαλημέρα Άνευ,

Τρέλα διαθέτουμε, λεφτά δεν διαθέτουμε :)
Πίστωση Τέρμα!

fieryfairy είπε...

Αμ πες έτσι να ξεστραβωθούμε βρε αδερφέ, να ξέρουμε πως να πορευτούμε κι εμείς :p

(σπάσιμο πέους - κ μόνο που το ακούω ανατριχιάζω....)

Τζων Μπόης είπε...

Να και μια τολμηρή γυναίκα σχολιάστρια :)

Αγαπητή FF, το blog αυτό έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα όπως καταλαβαίνεις, αλλά αν εσένα σε ανατριχιάζει το συγκεκριμένο ατύχημα, εμάς τι θα έπρεπε να μας κάνει :)