Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Παραδοσιακά


Ίσως επειδή είμαι τεμπέλης, ίσως επειδή είμαι καλοπερασάκιας, ίσως επειδή είμαι και εστέτ την τύχη μου, πάντα πίστευα ότι το καλύτερο μέρος για να κάνεις σεξ είναι το κρεβάτι σου, εάν έχεις κι ένα καλό στρώμα και δεν σου χτυπάνε τα ελατήρια τη μέση - τα στρώματα νερού είναι χάλια, τα memory foam είναι κάπως καλύτερα - το κρεβάτι είναι το καλύτερο μέρος. Στο κρεβάτι σου βρε αδερφέ έχεις μια άλλη άνεση, έχεις την τηλεόρασή σου, έχεις το πορτατίφ σου, ανάβεις και κανένα κερί για να κάνεις ατμόσφαιρα κι αν δεν σου πετύχει - γιατί άνθρωπος είσαι, δεν παίζεις και σε τσόντα να το κάνεις μοντάζ με άλλη σκηνή - αρπάζεις το τηλεκοντρόλ και αλλάζεις κανάλι, ή γυρνάς πλευρό και ρίχνεις έναν υπνάκο, εις αύριον τα νεότερα αγάπη μου που θα είμαστε και πιο ξεκούραστοι, σήμερα είχα τρία meetings, με εξάντλησαν οι σκρόφες!
Στην αναβροχιά που λένε καλό είναι και το χαλάζι, οπότε εναλλακτικά του κρεβατιού προσφέρεται ο καναπές, να είναι όμως κανένας άνετος μοντέρνος, όχι τίποτα κλασικούρες λες και περιμένεις τη συμπεθέρα να σου προσφέρει φοντανάκι και λικέρ, μην προτιμήσεις τον δερμάτινο, σου μιλάω εκ πείρας, άλλοτε γλυστράς κι άλλοτε κολλάς, η μπρεζέρα είναι μια καλή λύση φτάνει να αντέχει τα κιλά και των δύο, στην μπρεζέρα τρίτος πάντως δεν χωρεί, είναι πρακτικό το θέμα (βέβαια αν διαθέτεις πλούσια φαντασία όλοι οι καλοί χωράνε!), άντε τον χειμώνα να κυλιστείς στις φλοκάτες, τα λεπτά μεταξωτά χαλιά της Μοιραράκη δεν ενδείκνυνται, καθώς το πάτωμα είναι σκληρό και το λεπτό χαλί δεν θα απορροφήσει τους κραδασμούς, γιατί κακά τα ψέματα, σεξ θα κάνεις, δεν θα απλώσεις τραχανά, ούτε θα κόψεις χυλοπίτες!
Βέβαια, εάν είσαι πάνω στα ντουζένια σου και έχεις και την ανάλογη ηλικία, ή τέλος πάντων δεν κρατιέσαι, το κάνεις και στην παραλία, πάνω στην άμμο της θαλάσσης, στρώσε όμως μια ψάθα ή μια πετσετούλα από κάτω, τα βότσαλα πονάνε, τα βράχια πάλι είναι άβολα, άσε που θυμίζουν και ελληνική τσόντα των 70’s, ή τέλος πάντων πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, τα hands-back ουδέποτε βόλεψαν, για Smart δεν το συζητώ, οπότε ένα οικογενειακό με τέσσερις πόρτες και το "μπαμπά μην τρέχεις" σε αυτοκόλητο στο πίσω τζάμι είναι το ιδανικό, αλλά να το κάνεις μέσα ή έξω σε οικογενειακό αυτοκίνητο δείχνει μεγάλη πίκρα και απόγνωση, οπότε καταλήγουμε και πάλι στη λύση του κρεβατιού.
Ιδέες για νεροχύτες, μπανιέρες, πάνω στη σέλα της μηχανής, πάνω στην τραπεζαρία, πάνω σε μπάλες με σανό σε στάβλους, μέσα στη θάλασσα, ή κρεμασμένοι από τα πολύφωτα σαν τα πιθίκια, παραπέμπουν σε άρθρα του Κλικ την δεκαετία του ’90, σήμερα χρεοκοπήσαμε, ας ξεχάσουμε ότι ξέραμε, ή ακόμα καλύτερα ότι διαβάσαμε και νομίσαμε ότι μπορούσαμε και να τα κάνουμε και ας ακολουθήσουμε τις παραδοσιακές λύσεις.
Μια άλλη ιδέα είναι το public sex, για να το κάνεις όμως αυτό πρέπει να έχεις και το ανάλογο βίτσιο, το να κάτσεις στο μπαλκόνι και να το απολαύσεις και παράλληλα απέναντι σου να σε παίρνουν μάτι οι γείτονες, σε μερικούς λειτουργεί διεγερτικά, ενδεχομένως και στον γείτονα (ψυχή έχει και αυτός!), υπάρχει όμως και η πιθανότητα να βρεθείς στο αυτόφωρο για προσβολή της δημοσίας αιδούς, μαζί με τσαντάκηδες, διαρρήκτες και φοροφυγάδες, εκτός κι αν σε φτιάχνει ακόμα και το κελί της φυλακής με σαράντα νοματαίους μέσα, αλλά αυτό δεν είναι πλέον ένα απλό σεξ, αλλά group sex, βέβαια το κελί θα έχει και πολιτικούς (όλα κι όλα, με αυτό θα πρέπει να μάθεις πλέον να ζεις), αλλά εάν εκεί μέσα το ευχαριστηθείς, ή σου πέσει εντελώς, είναι ζήτημα που αφορά εσένα και το βίτσιο σου, κάνε τα κουμάντα σου και πράξε αναλόγως.
Αν τώρα σώνει και καλά σε φτιάχνει η ιδέα της υπαίθρου προτίμησε κάτι πιο βουκολικό, μια ραχούλα, μια λαγκαδιά, ένα ρουμάνι, πίσω από θάμνους, τότε όμως μπορεί να θυμίσεις τον Κούρκουλο και τη Λάσκαρη στον "Κατήφορο", να φωνάζεις: "Κώστα, μη φεύγεις, σταμάτα, Κώστα τι κάνεις, γιατιιιιιιιιιιιιιιιί Κώστααααααα", καθώς ο Κούρκουλος αρπάζει τα ρούχα της "καλής του" και την αφήνει ξεβράκωτη στις ερημιές κι άντε μετά να βρεις το δίκιο σου.
Πίσω όμως από τους θάμνους υπάρχουν κίνδυνοι, υπάρχουν ζωύφια, υπάρχουν όμως και αρπακτικά, αν θες σώνει και καλά να το κάνεις πίσω από θάμνους, προτίμησε την ελληνική ύπαιθρο, το πολύ πολύ πίσω από τους θάμνους να βρεθείς αντιμέτωπος με κανένα κουτάκι από ανοιγμένη κονσέρβα, με πλαστικά μπουκαλάκια νερού ή coca cola, με χρησιμοποιημένες σερβιέτες, μη χαλιέσαι όμως, τα ΄χει αυτά η ελληνική ύπαιθρος, είναι μέρος της ομορφιάς της, απλά τα κάνεις στην άκρη - όπως άλλωστε κάνεις και τόσα χρόνια που απλώνεις τραπεζομάντηλο και τρως κεφτεδάκια -  και συνεχίζεις ακάθεκτος, αν πάλι βρεθείς σε κάποια εξωτική χώρα και σου ΄ρθει η όρεξη πίσω από κανένα θάμνο, διάβασε πρώτα αυτό και μετά σκέψου ότι το σεξ μπορεί να εξελιχθεί και σε μια άλλη ιστορία, για άγρια θηρία, μια τρελή ταλαιπωρία και ξαναδιάβασε αυτό το τόσο χρήσιμο άρθρο που σου λέει ότι σαν το κρεβάτι σου δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο τούτο.
Ελπίζω να σε έπεισα!

52 σχόλια:

Jolly Roger είπε...

Ωραια, με αυτο το ποστ μαθαμε και το επαγγελμα σου: πουλας κρεβατια ;-)
Η τα επισκευαζεις τελος παντων.

Γενικα, σε αυτα τα πραγματα ειμαι της αποψης "οπως βολευει τον καθενα". Αν ολοι οι συμμετεχοντες ειναι ενσυνειδητοι ενηλικες χωρις σχεσεις εξαρτησης [*] και αν δεν υποφερουν ζωα, τοτε (πιστευω οτι) ολα επιτρεπονται.

Κατα τα άλλα, σου επισημαινω οτι ξεχασες να αναφερεις το σεξ κατω απο το νερο ή πανω σε πλοιο (απο ψαροβαρκα μεχρι υπερωκανειο, απο καταστρωμα μεχρι μπαλαουρο).

Τελος, διαφωνω με τις αποψεις σου πανω στο στρωμα νερου, το οποιο θεωρω καταπληκτικο, ανετοτατο και βολικοτατο για ολες τις χρησεις. Αλλά ειπαμε, οπως την βρισκει ο καθενας.

[*] αυτο παιρνει νερο

Υ.Γ. Bonus track, επειδη ανεφερες αυτο με τα λιονταρια.
Μια ζεστή βραδια του Αυγουστου, αναμεσα στους θαμνους διπλα απο την κεντρικη εισοδο του Ηρωδειου, στηριζα την γυμνη μου πλατη σε εναν χαμηλο μαντροτοιχο, ενω η κοπελα καθονταν πανω μου.
Αφου τελειωσαμε και σηκωθηκαμε, ανακαλυψαμε οτι ο μαντροτοιχος εκρυβε φωλια σκορπιων. Σκορπιων που τους ειχαμε τρομαξει κατα την διαρκεια του οιστρου (μας) και ετρεχαν - μεσω της πλατης μου - εξω απο την φωλια τους.
Τελικα, κανενας δεν επαθε τιποτα. Ουτε οι σκορπιοι.

Τζων Μπόης είπε...

Ναι Πειρατή!
Τώρα με έπεισες ότι δεν ξέρεις το επάγγελμά μου :)
(σ.σ. κονφερασιέ)

Πάμε παρακάτω.
Περί ορέξεως και διάθεσης δεν τίθεται θέμα φυσικά, μεταξύ συναινούντων ενηλίκων όλα επιτρέπονται, φτάνει αυτό να αφορά αποκλειστικά όσους συναινούν και μόνο αυτούς.

Όσο για το νερό που αναφέρεις, την υγρασία την προτιμώ αλλού :)
Μια φορά που μου έτυχε σε καμπίνα στο πλοίο, δεν το χάρηκα γιατί στη διπλανή καμπίνα είχαν βάλει Βίσση στη διαπασών και μεράκλωναν, άλλωστε λατρεύω τη θάλασσα, αλλά μισώ τα πλοία, τις βάρκες και τα φουσκωτά (σε μπαλαούρο δεν μου έχει τύχει, ήμουνα πάντοτε του αέρα κι όχι της γης ή της θαλάσσης).
Τα στρώματα νερού είναι κατάλληλα για συγκεκριμένες στάσεις κι όχι για όλες, σε μερικές μάλιστα είναι εντελώς ακατάλληλα (πρέπει να υπάρχει και μια αντίσταση βρε αδερφέ!)

Bonus Track too: Καπό (ξένου) αυτοκινήτου έξω από το θέατρο Βράχων στο Βύρωνα και μετά από συναυλία. Λίγο πριν το τέλος του οίστρου, άναψε η μηχανή και τα φώτα του αυτοκινήτου...
Ουδείς έπαθε το παραμικρό, ίσα ίσα που το ευχαριστηθήκαμε και οι τρεις και μετά γίναμε και φίλοι :)))

Jolly Roger είπε...

Ααααχχχ, τωρα προδωσες και την ηλικια σου ;-)

Τα παλια τα χρονια τα καπω των αυτοκινητων φτιαχνονταν γερά και ανθεκτικα. Για δύο άτομα πάνω τους, να μη σου πω και περισσοτερα ;-)
Οι τεχνιτες ελεγαν μαλιστα να "ακουμπας" μαλακά το καπω στο σασι και μετά να το πιεζεις με τα δαχτυλα για να κλεισει. Αυτο, για να μην ταλαιπωρεις τους αρμούς.

Σημερα τα καπω φτιαχνονται πολυ ευλυγιστα. Για λογους ασφαλειας (των πεζων) και οικονομιας βαρους. Τωρα τα καπω πρεπει να τα αφηνεις να πεσουν απο ψηλα πανω στο σασι. Αν τα πιεσεις με το δαχτυλο οπως παλια, θα τα βουλιαξεις (μου εχει συμβει).

Αρα ειτε εισαι πολυ παλιος στο αθλημα, ειτε διαλεξατε πολυ παλιο αυτοκινητο για τις επιδοσεις σας.

Οπως και να εχει, σημερα δεν θα μπορουσε να το επαναλαβει κανενας αυτο. Μια εποχη περασε.

Υ.Γ. Μα καλα, τον πηρατε πρεφα οταν αναψε μηχανη + φωτα και δεν τον πηρατε πρεφα οταν ανοιξε την πορτα να μπει στο αυτοκινητο;
Μπραβο, αυτος ηταν οιστρος.
Καλα, εσεις - ησασταν απασχολημενοι. Αυτος δεν σας ειδε πριν μπει στο αυτοκινητο του;

Και αυτος ο ευλογημενος, δεν μπορουσε να περιμενει λιγο μεχρι να τελειωσετε; Πως μπαινεις κυριε στο αμαξι σου και αναβεις αμεσως τη μηχανη;

Jolly Roger είπε...

Αααα, ξεχασα τα περι στρωματος νερου. Οταν λες οτι ειναι καταλληλα για συγκεκριμενες στασεις και οχι για άλλες, να δινεις και λεπτομερειες ;-)

Με εικονες παρακαλω ;-)

(καιρος ηταν να ασχοληθουμε με κατι ευχαριστο, αυτη η @#%@%!$κριση μας εχει μαυρισει την ψυχη).

Τζων Μπόης είπε...

Η ηλικία μου είναι ήδη γνωστή και είμαι ακόμα νεότατος σε όλα μου :)))
...ναι λοιπόν, είμαι παλιά καραβάνα και πραγματικά σήμερα αυτό δεν θα μπορούσε να επαναληφθεί, τότε βλέπεις εμείς δεν είχαμε Internet και έπρεπε κάπως να "βρεθούμε"...
Δεν θυμάμαι την μάρκα του αυτοκινήτου καθώς εκείνη τη στιγμή άλλα πράγματα με απασχολούσαν, προφανώς όμως θα ήταν γερό το καπώ. Βάλε όμως κι εσύ λίγο τη φαντασία σου να δουλέψει και τότε θα καταλάβεις ότι και νέο αυτοκίνητο να ήταν, πάλι θα έμενε ανέπαφο.
Αυτά όμως για το μπρος καπώ!
Υπάρχει όμως και το πίσω καπώ, μην το ξεχνάς!
Στην πίσω πόρτα όμως έχω πολύ δυσάρεστη εμπειρία, καθώς μετά από μήνες κατάλαβα ότι εκείνα τα citroen zx είχαν την 5η πόρτα (πίσω) όχι από λαμαρίνα αλλά από ένα κράμα σκληρής πολυουρεθάνης, που όταν κάποτε βρέθηκα σε οίστρο, η πόρτα έκανε κρακ και μπήκε όλη μέσα και μετά πλήρωνα σαν μαλάκας που δεν είχα κοιτάξει τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου που είχα αγοράσει!

υ.γ.1: Κλαίνε οι χήρες κλαιν' κι οι παντρεμένες, τι να πούμε κι εμείς που ζούμε εδώ και η ψυχή μας μαυρίζει καθημερινά και γίνεται ασορτί με το δέρμα; Αντί να αποχρωματίζομαι με τα χρόνια, γιατί ο έρμος να μαυρίζω ακόμα περισσότερο;
Αντί για φωτογραφίες, να σου στείλω βιντεάκι καλύτερα μαζί με manual;

υ.γ.2: Ποιος σου είπε ότι ο ευλογημένος μπήκε στο αυτοκίνητό του εν ώρα δικού μας οίστρου; Ο τύπος ήταν ήδη μέσα και μηχανή + φώτα άναψε γιατί ήθελε απλά συμμετοχή. Τουλάχιστον γίναμε καλοί φίλοι και οι τρεις μετά, καθώς πιο πριν δεν γνώριζε κανείς κανέναν :)
σε κάλυψα;

αθεόφοβος είπε...

Άμα είσαι νέος δεν χρειάζεσαι ούτε το κρεβάτι, βολεύεσαι όρθιος και σε μια εσοχή πόρτας στην λεωφόρο Αλεξάνδρας και ας χιονίζει απέξω!
Bonus Track!
Θαυμάσιο είναι και στο πλυντήριο των ρούχων όταν δουλεύει στο στέγνωμα!

Τζων Μπόης είπε...

Τελικά υπάρχουν και πιο μεγάλοι από μένα εδώ μέσα :)

Δεν ξέρω Αθεόφοβε, δεν ξέρω...πάντα ήμουνα πολύ τεμπέλης και ήθελα την άνεσή μου και το ραχάτι μου, κάπου να απλώσω το κορμί μου!

Πολύ σωστό κι αυτό με τα πλυντήρια, τα καινούργια όμως ούτε θόρυβο κάνουν, ούτε τραντάζονται, την τεχνολογία μου μέσα!!!

Θεία Λένα είπε...

Καλημέρα Γιάννη. Συμφωνώ ότι το κρεββάτι είναι και η καλύτερη επιλογή για άνετο σέξ. Αυτό προϋποθέτει βέβαια και κάποια οικονομική ανεξαρτησία δική σου ή των φίλων σου αν πήγαινες στα σπίτια τους με το αμόρε σου παλιά κλπ. Σημαντικό στη συνεύρεση είναι το στρώμα και η ποιότητά του. Τα πολύ σκληρά σου τσακίζουν τα κόκκαλα και είναι σαν να το κάνεις σε σανίδα. Τα πολύ μαλακά βουλιάζεις και μόνο οι μύτες εξέχουν..άρα αντεδίκνυνται. Το καλό στρώμα είναι εκείνο που βρίσκεται κάπου στη μέση.

Οσο για τα άρθρα που τους έφαγαν τα λιοντάρια, καλά τους έκαναν, τόσο ανόητοι που ήταν.

Τζων Μπόης είπε...

Πάντως Θεία Λένα, εγώ προσωπικά συμμερίζομαι απολύτως τις απόψεις σας, είστε μεγαλύτερη και εμπειρότερη και καλό είναι εμείς οι νεότεροι να μαθαίνουμε από εσάς!
Πολύ σωστά τα λέτε με το στρώμα!
Προτείνω tempur, πανάκριβο, αλλά το καλύτερο για τη δουλεια αυτή!

Όσο για την οικονομική ανεξαρτησία που λέτε, πόσο δίκιο έχετε, εγώ πάντως το σπίτι το έχω υποσχεθεί να το παραχωρώ για κάποιες ώρες, όταν με το καλό θα βρεθώ σε αυτή τη θέση να το αντιμετωπίσω, ειδικά τότε που θα ζούμε όλοι κοινοβιακά!

Αλλά γιατί καλά να πάθουν όμως, τους ρωτάτε εκεί κάτω αν μπορούσαν να πάνε κάπου αλλού; εμείς που νομίζετε ότι θα πηγαίνουμε σε λίγα χρόνια; αφήστε που δεν θα είχε μείνει ούτε κλαράκι να κρυφτούμε!

thinks είπε...

Βέβαια, υπάρχει και το κούνια-μπέλα από τον πολυέλαιο, αλλά πρέπει να είναι γερά δεμένος στο ταβάνι. Ο πολυέλαιος.

Τζων Μπόης είπε...

Δημήτρη, στη slang λέγεται και κουνιοτράμπαλο, αλλά αυτό αναφέρεται σε άλλη niche market :))

Jolly Roger είπε...

Ειπαμε, ο ανθρωπος καταγεται απο τους πιθηκους, αλλά οχι και ετσι αδερφια ;-)

Κρεμασμενος απο τον πολυελαιο ειναι ακροβασιες, δεν ειναι σεξ.

Εχω και ενα προσωπικο προβληματακι με τον πολυελαιο: αν δοκιμασω να κρεμαστω απο εκει, τα γονατα μου θα γδερνουν το πατωμα. ;-)
Η σταση τοτε δεν θα λεγεται "κρεμασμενος απο τον πολυελαιο" αλλά "γονατιστος στο πατωμα με το ενα χερι ψηλα"
Εεεε, δεν μπορω να κανω σεξ ετσι, θα σκεφτομαι διαρκως το γελοιον του πραγματος.

Εκτος αν μιλαμε για παλιο αρχοντικο με ψηλοταβανα δωματια. Αλλά μεχρι να το βρεις αυτο, θα σου εχει φυγει η γυναικα.

Τζων Μπόης είπε...

Μα καλά Πειρατή, ούτε καν οι άκρες των ποδιών σου? τα γόνατά σου θα γδέρνονταν? εσύ δεν είσαι Πειρατής τότε, αλλά ο γίγαντας Γκρισίνο!

...κι επίσης από φαντασία καπούτ σύντροφε!
το καλύτερο σεξ κρεμασμένος από τον πολυέλαιο είναι να κρέμεσαι όχι με τα πόδια κάτω, αλλά με τα χέρια και τα πόδια πλεγμένα πάνω στα κρυσταλλάκια του πολυελαίου, βολεύει απίστευτα, ειδικά όταν η παρτενέρ είναι όρθια!
Ταχύρυθμα παραδίδω ο εστέτ!!!

Το ζήτημα του αρχοντικού και του ψηλοτάβανου σπιτιού το λύσαμε, δεν φαντάζομαι να υπήρχε όμως γυναίκα που θα έκανε τη δύσκολη να σε ακολουθήσει σε κάποιο αρχοντικό π.χ. στην Τσαγκαράδα για ένα σ.κ. βουκολικής ακολασίας :)

Jolly Roger είπε...

Τωρα θα με τρελανεις τελειως συντροφε.

Πρωτον, αν κρεμομαι αναποδα απο τον πολυελαιο, η καραφλα μου θα γδερνεται στο πατωμα.
Να μου γδερνονται τα γονατα το αντεχω. Αλλά γδαρσιματα στο κεφαλι την ωρα του σεξ ειναι πολυ προχω βιτσιο για τα μετρα μου και δεν θα παρω.

Δευτερον τι θα κανω εκει κατω, ιδιως εαν η παρτεναιρ στεκεται ορθια; Θα της γλυφω το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου; Ειπαμε να ειμαστε βιτσιοζοι, αλλά οχι και ετσι.

Αν ειναι ξαπλωμενη στο πατωμα, κατι περισσοτερο μπορω να κανω. Αλλά με ολο το αιμα στο κεφαλι, μην περιμενεις και μεγαλες επιδοσεις ;-)

Ε, οχι και γιγαντας Γκρισινο. Με αφορμη την παρατηρηση σου κατεφυγα στις πιο τελειοποιημενες επιστημονικες μεθοδους (δηλαδη πηρα το μετρο απο το συρταρι).
Στο δικο μου διαμερισμα, η αποσταση πατωμα - ταβανι ειναι 2.45μ. Γονατιστος με το χερι στην αναταση φτανω ανετα το 1.92 - 1.95μ.
Για κοτζαμ πολυελαιο μιλαμε. Δεν θα κρεμεται και 45 - 50 εκατοστα; Δυο κόλλες χαρτί η μια πισω απο την άλλη φτανουν τα 60 εκ.
Αρα οι πληροφοριες μου ηταν σωστες - και οχι δεν ειμαι κανενας γιγαντας.

Οσο για ενα σ/κ βουκολικης ακολασιας σε παλιο αρχοντικο της Τσαγκαραδες (ή αλλαχοσε) δεν θα ελεγα ποτέ οχι. Μοναδικη προυποθεση ειναι να εχω την μια και μοναδικη μαζι μου - οχι οποιανδηποτε.

Αλλά, αδερφε, να κλεισω παλιο αρχοντικο στην Τσαγκαραδα, να κανω τοσα χιλιομετρα προκειμενου να μπορω να κρεμομαι απο τους πολυελαιους ειναι λιγο μιζερο πραγμα.
Δεν μπορουμε να ορισουμε την βουκολικη ακολασια λιγο πιο χαλαρα; Πρεπει σωνει και καλα να περιλαμβανει πολυελαιο το κονσεπτ;

Jolly Roger είπε...

Ωχ, τωρα ειδα οτι εγραψες "με χερια και ποδια μπλεγμενα στον πολυελαιο".

Τωρα οντως μπλοκαρε η φαντασια μου. Εγω να παριστανω τον ουρακοταγκο με χερια + ποδια στους πολυελαιους και η κοπελα ορθια στην μεση του δωματιου;
Πως γινεται αυτο; Πως θα της χαρισω οργασμο; Μηπως απο τα γελια που θα βαλει οταν με δει ετσι;

Με υπερβαινει αδερφε, ειναι πολυ προχω για μενα.

Τζων Μπόης είπε...

Αααχχ, αδέρφια μου, αλήτες....πουλιά!
Αν ήταν τα ταχύρυθμα που έχω παραδώσει, ευρώ, τότε θα είχα αποφύγει το προσωπικό μου Μνημόνιο εδώ και χρόνια!

Καταρχήν αδερφέ, ξεχνάμε τον πολυέλαιο, με το βάρος που εικάζω ότι έχεις, θα πρέπει το ταβάνι να έχει ενισχυμένο σκυρόδεμα και πολύ ανθεκτικό επίχρισμα.
Δεν είναι θέμα φαντασίας (που δεν διαθέτεις σύντροφε, έτσι κι αλλιώς) είναι ζήτημα αντοχής των δομικών υλικών.
Σιγά τον πολυέλαιο όμως, σου έχω τη λύση tempur, το στρώμα που παίρνει το σχήμα του σώματος όταν είσαι πάνω σε αυτό! Ξαπλώνεις πάνω του με την σύντροφό σου και έρχεται το πράγμα και κουμπώνει χωρίς κόπο, αυτό είναι το στρώμα του τεμπέλη, μην κάνεις τον ουρακοτάγκο αν σε χαλάει, κάνε τη βδέλλα!

υ.γ.1: πιστεύεις κι εσύ ότι οι άντρες χαρίζουν τον οργασμό στις γυναίκες; τις έχεις δει πως κάνουν μετά το κομμωτήριο;

υ.γ.2: Οι μεγάλες επιδόσεις έρχονται όταν όοοοοοοοολο το αίμα είναι στο κεφάλι!

Που έχω πέσει Θεέ μου, στην πρώτη προκαταρκτική;

thinks είπε...

Ε, καλά τώρα, σιγά τον πολυέλαιο... Αντ' αυτού υπάρχουν και τα σκλαβοπάζαρα της Αλεξάνδρειας, οι βουκολικοί αχυρώνες, και, στο τέλος, μια συγκεκριμένη έπαυλη κοντά στο Ρουασί...

Jolly Roger είπε...

Αυτο με το "χαριζω το οργασμο" ηταν οντως συντακτικο (και γραμματικο) λαθος. Οφειλεται στο οτι την στιγμη που εγραφα το σχολιο σε σενα, εκεινη με πηρε τηλεφωνο και με αποσυντονισε ;-)

Απλα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να εχει καποιος ενεργο ρολο με τα ποδια και τα χερια του μπλεγμενα στον πολυελαιο. Εκτος αν ο ρολος μου ειναι να κρεμομαι ξεβρακωτος απο τον πολυελαιο και η άλλη να γελαει. Αν αυτο ειναι σεξ, εγω ειμαι ουρακοταγκος ;-)
Ειπαμε, απο φαντασια ειμαι εντελως υπό το μηδεν.

Η πραγματικη πραγματικοτητα φυσικα ειναι οτι οχι οργασμο δεν μπορω να χαρισω σε γυναικα, αλλά ουτε κεφαλομαντιλο. Αν προσπαθησω σκληρα, ισως καταφερω να της χαρισω ενα καλο βιβλιο, μεχρι εκει παει.

Στο στρωμα τωρα, ξερεις την προτιμηση μου. Νερο και παλι νερο.

@Δημητρης: αν ηταν καθε φορα που θελω σεξ να πηγαινω μεχρι την Αλεξανδρεια ή το Ρουασι, θα ειχα φθαρει - ψυχικα και οικονομικα.

Τζων Μπόης είπε...

Δημήτρη, πολύ class βρε παιδί μου!

Γιατί να μην δούμε και την εναλλακτική των XXX hotels στην Εθνική Οδό;

Κρίση έχουμε γαμώτο,
Θα χωρέσει όμως εκεί μέσα ο σύντροφος Πειρατής;
Να θέσουμε το θέμα υπόψη του Προεδρείου;

Τζων Μπόης είπε...

Σύντροφε Πειρατή,

Eπαναλαμβάνω ότι οργασμό στις γυναίκες προσφέρει κατά βάση ο κομμωτής τους!
Οπότε μην το παίρνεις προσωπικά, δεν κάνεις εσύ το λάθος, είναι θέμα ντεκαπάζ.

Από φαντασία είσαι υπό του μηδενός, αλλά κάτι καλό θα έχεις κι εσύ όμως, μη στεναχωριέσαι :))

υ.γ.: κεφαλομάντιλο; ήταν Louis Vuitton;

thinks είπε...

Μπααα... ομοϊδεάτισσα συντρόφισσα με φαντασία και χωρίς κόμπλεξ και μέηκαπ να είναι, και φτιάχνει από Μπαγκόγκ, Αλεξάνδρεια, Ρουασί και Άμστερνταμ στην οικία του σπιτιού του κανείς... φτηνότερο και από Motel XXX... και δεν μυρίζει και αντισηπτικό...

scarlett είπε...

Οταν ειναι λεαινες ;) (τους προσφερει οργασμο ο κομμωτης τους....γιατι μονο αυτες λατρευουν τοσο πολυ τα μαλλια τους.:)

Για τις υπολοιπες κοινες θνητες αρκει ενας εραστης σαν τον Mr Big, στο Sex and the city, να βγαινει συνεχως εκτος του περιγραμματος. Ε, μα δειτε και κανενα επεισοδιο να μορφωθειτε ;)

thinks είπε...

Θα έβλεπα Scarlett μου αλλά δε την μπορώ την Sarah Jessica Parker... Απορώ πως την αντέχει ο Matthew Broderick που στο κάτω-κάτω είναι ένας Ferris Bueller...

Τζων Μπόης είπε...

Σύντροφε Δημήτρη, το αντισηπτικό είναι ένα θέμα, αλλά εσύ το πήγες στο πολύ παρακμιακό και μου αρέσει...
Η συντρόφισσα όπως λες κι εσύ θα πρέπει να είναι απαραιτήτως ακομπλεξάριστη, αλλά και περιποιημένη!
είμαι εστέτ, μην το ξενχάς!

υ.γ.: η απάντηση για το S & C, παρακάτω στην συντρόφισσα Scarlett

Τζων Μπόης είπε...

Συντρόφισσα Scarlett, είχα προβληματιστεί...μα λέω μόνο η συντρόφισσα Θεία Λένα τσίμπησε;
Εγώ τις ήξερα αλλιώς τις συντρόφισσες στα νιάτα μου, ποιες νομίζεις ότι μας έκαναν εμάς άντρες; οι ξενέρωτες δαπίτισσες;

Η παρέμβαση σου είναι βέβαια καταλυτική και τέθηκε όπως είδες υπόψη των ανωτάτων οργάνων του κόμματος, ο σύντροφος και συναγωνιστής Δημήτρης κατέθεσε κι αυτός την άποψή του, με την οποία θα συμφωνήσω.
Συντρόφισσα...με κόβεις για σύντροφο που θα έβλεπε S & C;
Ο μοναδικός λόγος που κάποιες φορές το έχω δει είναι η συντρόφισσα και συναγωνίστρια Σαμάνθα!
Η S.J.P. μου θυμίζει ανοργασμική και αποστειρωμένη δαπίτισσα νουδουφουκίτισσα, πως να το αντέξω;

υ.γ.: τελικά μια συντρόφισσα Αιγόκερως ξέρει καλύτερα τα χούγια μιας συντρόφισσας Λέαινας, από ότι ένας σύντροφος Αιγόκερως!
Γυναίκες....τς!

thinks είπε...

Τώρα που το καλοσκέφτομαι, ας την Jessie απ' έξω, εδώ έχουμε την Cynthia Nixon, η οποία στην πραγματική ζωή έχει πολλά να προσφέρει σε όλους τους θαμώνες εδώ, ανεξαρτήτως φύλλου... Μου άρεσε δε ιδιαιτέρως στον ρόλο της καμαριέρας-κατάσκοπου του Σαλιέρι στο Αμαντέους...

Τζων Μπόης είπε...

Δημήτρη, ok βιτσιόζος είμαι, αλλά άντε και μένα μου κάνει κούκου με την Σύνθια (μπλιαχ), εκείνης θα της κάνει με μένα;
Η συντρόφισσα Scarlett τι έχει να δηλώσει επ' αυτού;
Από την πόρτα με γυρνάτε όμως πίσω σύντροφοι, είναι σαββατόβραδο κι οι σύντροφοι έχουμε συνέλευση στο κολχόζ!

Jolly Roger είπε...

Οι πολυελαιοι στο κολχοζ ειναι καλα στερεωμενοι; ;-)

Τζων Μπόης είπε...

Σούπερ!
Εμείς ακολουθούμε τη λιτή ζωής της εργατικής τάξης, το παν είναι να έχεις ταξική συνείδηση κι όχι κάψες!

scarlett είπε...

Ε, οχι και συντροφισσα σε μια λάτρη του καλου γουστου και του στυλ που νιωθει πως εκπροσωπει επαξια το αυστηρο ζωδιο της ;)

Ακουγεται τοσο declasse!
Σε λιγο θα μας καλεσεις και σε συγκεντρωση της Αλεκας!
Oh mon dieu!

Η αληθεια ειναι πως δε γνωριζω αρρενα, που να παρακολουθει S&C, ουτε αρρενα που να συμπαθει τη SJP, οποτε ειστε μαλλον ολοι φυσιολογικοι ;) και δεν περιμενα και μια διαφορετικη απαντηση. Προς γνωσιν ομως... στη συγκεκριμενη σειρα εχουν ακουστει μερικες απο τις πιο ωραιες ατακες, σε σχεση με το σεξ και με τις σχεσεις των δυο φυλων .
Χωρια που τα outfits ειναι απλα θεικα!

fieryfairy είπε...

Μου'φτιαξες τη διάθεση βραδιάτικα, πολύ γέλασα - αν κ όχι με την καημένη τη γυναίκα στη Ζιμπάμπουε α πα πα

Τζων Μπόης είπε...

Καλημέρα Scarlett,

Μόνο και μόνο επειδή ομιλώ σε μία λάτρη του καλού γούστου που εκπροσωπεί επάξια το (όντως) αυστηρό ζώδιό της, παίρνω τον χαρακτηρισμό της συντρόφισσας πίσω. Αυτές ήταν πιο χάλια κι από τον ίδιο τον Στάλιν!
Οπότε κι εσύ πρέπει να ανακαλέσεις τα περί συγκεντρωσιάρχη της Αλέκας, να πάω στο Μ-Λ που μου κάνει και πιο σουρεάλ, μάλιστα!

Τζων Μπόης είπε...

Καλημέρα FF!

Μα γελάτε με τα χάλια μας κι εσείς;

scarlett είπε...

Μην ανησυχεις αγαπημενε μου εστετ!

Δε θα μπορουσα ποτέ να σε φανταστω σε εναν τετοιο ρολο !

Εδω μεσα συζηταμε διαρκως για γκουρμεδιες και υψηλη αισθητικη, πώς θα μπορουσε να γινει μια οποιαδηποτε παρανοηση ;

Καλό σου απογευμα, Τζων Μποη!
:)

Τζων Μπόης είπε...

Scarlett, εφόσον εδώ μέσα - όπως λες - μιλάμε διαρκώς για υψηλή αισθητική, τότε μέσα σε αυτά να προσθέσουμε και το σεξ σε πολυέλαιο?

υ.γ.: την πληγώσαμε την Αλέκα σήμερα και βλέπω το ΠΑΜΕ στους δρόμους από βδομάδα!

Jolly Roger είπε...

Σεξ σε πολυελαιο δεν μπορειτε να προσθεσετε, εκτος αν αποκλεισετε εμενα.
Αν με αποκλεισετε, θα ειναι μια φυλετικη (μαλλον σωματικοσεξουαλικη) διακριση εις βαρος μου και θα διαμαρτυρηθω στην Αλεκα.

Μετά θα ερθει το παμε εδω και θα στα κανει λαμπογυαλο ;-)
Εγω μπορω αποδεδειγμενα να τα βαλω με ενα τσουρμο κνιτες και να βγω απο την συμπλοκη σε καλυτερη κατασταση απο δαυτους. Εσυ;

scarlett είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση θα ειχε το σεξ σε πολυελαιο με υψηλη αισθητικη (τι να κανουμε....δεν εχουμε όλοι την φαντασια μερικων!!!)εμενα πιο πολυ σαν extreme sport θα μου φαινοταν.

Γιατι σου εχει κολλησει αυτος ο πολυελαιος;

Τζων Μπόης είπε...

Πειρατή, τι κουβέντες είναι αυτές....να αποκλείσουμε εμείς εσένα?
μας χαλάς το group sex!
(ή με αυτό το ποστ θα εξευτελιστώ ή με κανένα τελικά!)

Με κνίτες και με κνίτισσες πλακωνόμουν παλαιότερα, ούτε για σεξ δεν το πάλευα, πόσο μάλλον για καυγά1.
Μετά από χρόνια εγκατέλειψα το σπορ (του πλακώματος με κνίτες), μετά πλακώθηκα με πασόκους, με φιλελεύθερους, με δεξιόμουτρα, με φασιστόμουτρα, με κομματόμουτρα κάθε παράταξης και χρώματος κι ενώ πλακωνόμουν τελικά με όλους, ο καθένας νόμιζε ότι ανήκω στην δική του πλευρά, ίσως τελικά να μην πλακωνόμουν με το σωστό τρόπο, κάποια κεφάλια θα έπρεπε να τα είχα ανοίξει...

Τζων Μπόης είπε...

Scarlett, έχεις δει τις τιμές των πολυελαίων;
Κρυσταλλάκι και ένας ολόκληρος μισθός!

Πάντως με τα σποτάκια και τα επιδαπέδια που έχω βάλει εγώ στο σπίτι, μας βλάπω κατάχαμα σαν τους τσιγγάνους, οπότε γλυτώνουμε και τα extreme (αλλά το flat δεν είναι πολύ βαρετό τελικά;)

scarlett είπε...

Ως εστετ, αγαπητε Τζων Μποη, θα ξερεις οτι η υψηλη αισθητικη δεν εχει παντα σχεση με το χρημα...

Οσο για το flat, εξαρταται πώς το κανει κανεις.Τα παντα μπορουν να γινουν βαρετα, οπως και το αντιθετο. Εξαρταται απο τους παρτενερ.
Τι μας βαζεις να γραφουμε εδω περα! ;-)

Jolly Roger είπε...

Δυστυχως εχω μπλεξει με κατι ατιμα LoadableDetachableModel's μαζι με κατι ζορικα Dao's (δεν θελεις να ξερεις) και δεν μπορω να συμμετασχω στο group sex εδω περα.

Χαιρομαι τουλαχιστον που δεν με αποκλεισατε. Επιφυλασσομαι να τα δωσω ολα σε πρωτη ευκαιρια ;-)

Με τα τελευταια που εγραψες συμπεραινω οτι εγω ημουν πιο πραος και μειλιχιος απο σενα. Μονο με κνιτες και με ματ ειχα χειροδικια (ροπαλοδικια). Με ολους τους υπολοιπους μονο γκαριζα.

Τωρα για σεξ με κνιτισσες και λοιπες κοινοβουλευτικες, ου μην αλλά και εξωκοινοβουλευτικες δυναμεις δεν θελω να επεκταθω, επειδη μας διαβαζουν και κυριες.

Θυμαμαι μονο οτι εκανα πολυ καλη παρεα με ενα ζευγαρι κνιτες ενα φεγγαρι. Τέλεια παιδια. Οσο ειμασταν μακρυα απο τα αμφιθεατρα και τους δρομους δεν λεγαμε ουτε λεξη για τα πολιτικα. Σε ολα τα άλλα ταιριαζαμε.

Ο τυπος ηταν κρητικος. Δεν θυμαμαι ουτε ονοματα, ουτε διευθυνσεις.
Θυμαμαι μονο τα ματια του οταν επαιζε (ήταν θεϊκός σ' αυτο) λυρα. Και εκεινο το τραγουδιστο ηχοχρωμα της φωνης του.

Τζων Μπόης είπε...

Scarlett, ναι αλλά όσα προβάλονται ως υψηλή αισθητική στην Ελλάδα είναι πανάκριβα...μέρος κι αυτός της γυφτο-γκλαμουριάς μας (τι μου φταίνει και οι γύφτοι)

Συμφωνώ ότι όλα μπορούν να γίνουν απο βαρετά μέχρι και ενδιαφέροντα, το σεξ όμως στον πολυέλαιο βαρετό δεν το λες, γελοίο ναί, αλλά όχι βαρετό, προσωπικά εμένα πάνω στη μπουχάρα μου φαίνεται ντε....(ναι αυτό, με ΄πιάσαν και οι ντροπές τώρα).

Ε καλά ντε, κόσμια κρατιέσαι ακόμα, μην ανησυχείς, εγώ με την Πειρατή είμαστε στο τσακ να γράψουμε τα ανείπωτα!

Τζων Μπόης είπε...

Καλά, αν έχεις καταπιστεί με τα LoadableDetachableModel και τα Dao's, μη σε κρατάμε, ήδη εγώ αγχώθηκα τώρα...βέβαια εσύ θα χάσεις, αλλά μπροστά στην ικανοποίηση που σου δίνει ένα Dao, τύφλα να ΄χει το group sex!
Πάντως, είσαι πάντα ευπρόσδεκτος, οι πόρτες όλες ανοικτές, τα χαλιά στρωμένα και οι πολυέλαιοι κρεμασμένοι καλά, ανοίξαμε και σας περιμένουμε κι απ΄έξω θα κρεμάσουμε και κόκκινο φωτάκι, την κάναμε μπουρδέλο την Ελλάδα πιο πολύ απ΄ότι ήταν, ας το ευχαριστηθούμε κι από πάνω.

Με κνίτες και κνίτισσες έχω κάνει την καλύτερη παρέα, τουλάχιστον αυτοί που ήξερα εγώ, είχαν την ευφυία να μην πιάνουν μπροστά μου κουβέντες για κολεκτίβες κα κολχόζ, αντιθέτως με τους πασόκους πάντα διαολιζόμουνα και επί τη εμφανίσει...τώρα πάντως που φάγανε κι αυτοί την ήττα τους έχω ξεσπαθώσει άσχημα και με αποφεύγουν σαν το διάολο με το λιβάνι! Οι φιλελεύθεροι πάλι, χεσμένο με είχαν και τους είχα.

thinks είπε...

...πάντως πρέπει να πω ότι οι νεαρές κνίτισες έχουν μια κάποια ιδιαίτερη χάρη, απ' ότι θυμάμαι, όσον αφορά την κοινή και άπλετη μοιρασιά αγαθών, και άλλων, κι ας έχουν λάμπες φθορισμού αντί για πολυέλαιους...

Τζων Μπόης είπε...

Θεωρητικώς πάντα αγαπητέ Δημήτριε.
Εγώ πάλι τις νεαρές κνίτισσες τις θυμάμαι τριχωτές, με ταγάρι και κοτσίδα, δεν ξέρω πλέον το νέο τους look και τις απόψεις τους περί κοινοκτημοσύνης αγαθών κι άλλων, άλλαξα κι εγώ, ίσως να άλλαξαν κι αυτές...
Τις νοσταλγώ όμως, εκεί έφτασα, να νοσταλγώ τους κνίτες και τις κνίτισσες...είχε μια αθωότητα όμως εκείνη η εποχή, τότε όλα μας φαίνονταν άγνωστα κι έπρεπε να τα ανακαλύψουμε, κι αυτό είναι το κακό με τον χρόνο που περνά, πλέον προσποιείσαι ότι τα ξέρεις όλα κι ας μην ξέρεις την τύφλα σου τελικά...

Θεία Λένα είπε...

Είναι η τρίτη φορά που προσπαθώ να σχολιάσω και δεν μ' αφήνει.

Πέρασα να δώ τι γράψατε εδώ και έπεσα σε κυκεώνα σχολίων, ευτυχώς που έγραψε και άλλη μία γυναίκα έτσι δεν είμαι η μόνη (συντρόφισσα) που τσίμπησε. Κάτι είναι και αυτό.

Δυστυχώς είμαι φαίνεται εκτός πραγματικότητας γιατί τη μία και μοναδική φορά που είδα το S&C κόντεψε να με πάρει ο ύπνος. Μα τι κάνουν αυτές οι κοπέλλες με το γύρω-γύρω όλοι, τους ξεφεύγει ο Μανώλης που σκασίλα του αν φοράνε μοντελάκια, το θεμα είναι ότι δεν εκπέμπουν αυτό που ψάχνει ο μέσος Μανώλης.

Τζων Μπόης είπε...

Θεία Λένα, μα αυτές δεν ψάχνουν τον μέσο Μανώλη, αλλά ένα πλάσμα που μόνο στη δική τους φαντασία κατοικεί!

Θεία Λένα είπε...

Ο μέσος Μανώλης όμως προσφέρεται, γιατί οι άνδρες της φαντασίας τους δλδ να είναι νέοι, όμορφοι, πλούσιοι, αδέσμευτοι, ακούραστοι στον έρωτα ακόμη και πάνω στο κορδόνι του πολυέλαιου, να τις κυττούν στα μάτια και να τις έχουν κορώνα στο κεφάλι τους είτε δεν υπάρχουν είτε ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΗΛΕΙΜΜΕΝΟΙ. Μιλάμε για επιστημονική φαντασία.


Θεία Λένα είπε...

Συγνώμη "κατειλημμένοι" ήθελα να γράψω..

Τζων Μπόης είπε...

Θεία Λένα, θέλετε να μπω στο μυαλό των γυναικών και να ψάξω να βρω τι γίνεται;
Δεν με λυπάστε;

Θεία Λένα είπε...

Ηδη, νεαρέ μου, έχεις μπεί (οικειοθελώς) μέσα στις τρίχες του κεφαλιού των γυναικών..λάου-λάου το πάς.

Σε λυπάμαι, αλλά μάλλον τα θέλεις.

Τζων Μπόης είπε...

Πάντα τα ήθελα και τα επιδίωκα κι ας μου τη λέτε έτσι κυνικά, τουλάχιστον με αποζημιώνετε με εκείνο το "νεαρέ μου" (καλά, μου φτιάξατε τη μέρα!)