Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Λες και μάγια μου ΄χεις κάνει...

















4 σχόλια:

scarlett είπε...

Μ'αρέσει η vintage επεξεργασία που έκανες στις φωτό σου, Τζων Μπόη.
Να ζούσαμε πράγματι σ'εκείνες τις άλλες εποχές...
Ελπίζω να πέρασες όμορφα, μακριά από διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

Τζων Μπόης είπε...

Scarlett, το μερος αυτό το εχω στο μυαλό μου όπως στη Μεγάλη Χίμαιρα (να το πάλι!) που το είχα διαβάσει πρώτη φορά πριν απο 20 χρόνια περίπου, το διάβασες αλήθεια;
Υπέροχα ήταν...όσο για τις διαπραγματεύσεις, άφησα τον Αλέξη στο πόδι μου και γύρισε με μόλωπες !

scarlett είπε...

Δεν το διάβασα ακόμη, γιατί έχω αρκετά αδιάβαστα βιβλία, αλλά τώρα το καλοκαιράκι πιστεύω πως θα μου δοθεί η ευκαιρία και θα το πάρω.
Αναπολώ τα χρόνια εκείνα που ειδικά αυτήν την εποχή, την άλλοτε πιο ξέγνοιαστη, μιλάγαμε μόνο για τα νησιά που θα επισκεφτούμε, τα βιβλία που θα διαβάσουμε και τις νοστιμιές που θα δοκιμάσουμε στις διάφορες γωνιές της όμορφης χώρας μας.
Τώρα ξυπνάμε τα πρωινά κι ακούμε τον πρωθυπουργό να μας καλεί σε δημοψήφισμα για το αν θα επιλέξουμε την μία φτώχεια ή την άλλη. Τις φτώχειες που εκείνοι προκάλεσαν κι ακόμη προκαλούν, ανίκανοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Καλό Σ/Κ, Τζων Μπόη!

Τζων Μπόης είπε...

Έτσι είναι Scarlett, νιώθω λίγο άβολα με αυτές τις αναρτήσεις μου, αλλά από την άλλη ξέρω ότι η ζωή υπάρχει και πέρα όλα τούτα που μας κάνουν να αηδιάζουμε.
Δυστυχώς, νιώθω ξένο σώμα εδώ πέρα κι αυτό πια δεν παλεύεται, ειδικά όταν σήμερα το πρωί είδα μεγάλες ουρές έξω από τα (άδεια) ATMs, τον κόσμο να διαπληκτίζεται και στο super market ακόμα περισσότερες ουρές με τα καρότσια ξέχειλα (κάτι που είχα να δω χρόνια) με έπιασε ακόμα μεγαλύτερη θλίψη για αυτόν τον λαό και την συμπεριφορά του...